Termékek Menü
   

Napelemes rovarcsapda 08MA28

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.900 Ft
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.910 Ft
Kedvezmény: 57%
Cikkszám: RONAPROV
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Tartsa távol otthonától a bosszantó rovarokat!

Ön is tapasztalta már, hogy házát szinte megtámadják a rovarok, bogarak és szúnyogok? A kéretlen látogatók azt hiszik, hogy Ön és az otthona hívogató kánaán? Üldözik, bosszantják és megcsípik?

Önnek a Solar Buzzkill napelemes rovarcsapdára van szüksége, amely egy olyan egyszerű, de hatékony készülék, amelynek kék UV fénye magához vonzza a rovarokat, az elektromos vezetéke pedig elpusztítja őket. A Solar Buzzkill biztonságosan, higiénikusan és vegyszermentesen számol le a rovarokkal -bent és kint egyaránt.

Elpusztítja a leggyakoribb, ház körüli, repülő rovarokat

A Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda leszámol a házba berepülő legtöbb rovarral, amelyek nappal csak idegesítőek, de éjszaka már csípnek is.

  • Szúnyogok

  • Legyek

  • Lepkék

  • Darazsak

A nap energiáját használja, elemek nélkül biztosít Önnek védelmet

A Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda korszerű technikával működik, napközben a napsugarakból energiát állít elő, ezzel tölti fel magát, így nincs szüksége sem áramra, sem pedig elemekre.

Csak rögzítse az ablakra a szuper tapadókorongok segítségével, és hagyja, hogy a készülék feltöltődjön a napfénnyel.

Helyezze készüléket az ablaküvegre

Hagyja, hogy elnyelje a napsugarakat

Az UV fény magához vonzza a rovarokat, az elektromos szálak pedig elpusztítják őket

A Solar Buzzkill egy rendkívül korszerű rovarirtó készülék, amelynek magas intenzitású kék UV fénye vonzza a rovarokat.

A rovar a készülékhez érve átrepül a műanyag nyílások között, ahol a feszültség alatt levő fémszálak gyorsan és hatékonyan elpusztítják.

Bárhol használható

Kis méretének és a 4 tapadókorongnak köszönhetően a készülék könnyen szállítható, és szükség szerint bárhol használható.

Ezért nélkülözhetetlen kelléke lesz a családi piknikeknek, a szabadtéri programoknak és a csodálatos esti, kerti partiknak. Használja bárhol, ahol védekezni kell a rovarok ellen, még a nyaralásra is magával viheti! A Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda nyugodt éjjeleket és pihentető alvást biztosít.

Többé nincs szükség veszélyes vegyszerekre

Bárhol is van, a Solar Buzzkill napelemes rovarcsapda állandó védelmet nyújt Önnek és családjának a veszélyes rovarok ellen. Intsen búcsút az idejétmúlt légypapírnak, a légycsapóval és gyertyával zajló üldözésnek, hiszen ezek a módszerek amúgy sem érnek sokat. Ma már senki sem használ szívesen sprayket és veszélyes vegyszereket, különösen nem gyerekek és kisállatok közelében, tehát hagyja Ön is, hogy a Solar Buzzkill költséghatékonyan és környezetbarát módon tegye a dolgát.