Termékek Menü
   

Solar Motion Lights kültéri led panel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
18.800 Ft
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6.810 Ft
Kedvezmény: 36%
Cikkszám: ROSML01
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Termékleírás:

Termék mérete: 240 * 140 * 45mm
Led: 5w, 650lumens
Napelem: 3.7V, 3600mAh
Anyaga: ABS
Töltés: 8 óra
Az emberi test indukciója 
A napfény éjszaka automatikusan bekapcsol.
Az emberi test indukciója + energiatakarékos modell (gyenge fény) funkció

 A Solar Motion Lights gyorsan és egyszerűen telepíthető olyan helyeken, ahol a biztonságra van szükség. A sötétben még nem botladoztak, mert elfelejtetted hagyni a tornác fényét!

Mindegyik lámpatest egy 70W-os izzólámpával egyenértékű, és egy belső lítium akkumulátorral működik, amelyet egy  napelemes panel tölt fel a lámpa felsõ oldalán. Nincs szükség külső kábelezésre vagy tápfeszültségre. A szerelvény végén két rögzítőnyílás teszi egyszerűbbé a telepítést, mint egy kép lógása. Egyszerűen szerelje fel a készüléket olyan helyre, ahol a napsugárzás hatására a 5V-os, 4W-os laminált napelemes tápegység felgyorsíthatja a belső 3.7V-os lítium akkumulátort. Sötétedéskor vagy alacsony fényviszonyok mellett a Solar Motion Light több mint 650 lumenet bocsát ki teljes teljesítmény mellett 36 szuperfényes, 2835 SMD LED-es tömbből. Az IP65 minősítés lehetővé teszi a kültéri használatot.

Egyszerű használati utasítások
Az első használatkor győződjön meg róla, hogy a készülék teljesen fel van töltve úgy, hogy a napelem legalább 6 órán keresztül közvetlen napfényben legyen.
A készülék teszteléséhez állítsa a táblázatot a napelemlapra lefelé. A tesztet sötét környezetben is elvégezheti.
Tartsa lenyomva az üzemmód gombot (a mozgásérzékelő mellett) kb. 3 másodpercig. A fény bekapcsol.
Ismerje meg a különböző működési módokat. Válassza ki a kívánt módot a mód gomb megnyomásával és gyors felengedésével. A gomb felengedése után a fény villog. Egy villanó egyenlő az 1. móddal. Két villogás egyenlő a 2. móddal. Három villanás egyenlő a 3. 

móddal. 1. mód - alkonyatkor vagy alacsony fényviszonyok mellett a készülék automatikusan bekapcsol és alacsony áramellátást kap. 

2. mód - Sötétedéskor vagy gyenge fényviszonyok között az egység bekapcsol és alacsony áramellátás mellett marad. Ha mozgást észlel a mozgásérzékelő körülbelül 6 lábán belül, a készülék a maximális teljesítményre vált. Körülbelül 10 másodperc elteltével, amely alatt mozgás nem észlelhető, a készülék visszaáll az alacsony teljesítményszintre. 

3. mód - Sötétedéskor vagy gyenge fényviszonyok között az egység teljes áramellátásban bekapcsol, ha mozgást észlel. Körülbelül 10 másodperc elteltével, amely alatt mozgás nem észlelhető, a készülék teljesen kikapcsol és kikapcsol, amíg a mozgást újra nem észleli. Ez az optimális elemmegtakarítás javasolt módja. 

Megjegyzés: A fény gyors villogása vagy villogása (a fény kikapcsolása előtt) jelzi, hogy a töltés szükséges. A Solar Motion Light töltésének időtartama a napsugárzás, a hőmérséklet és az időjárási viszonyok függvénye.