Termékek Menü
   

Grundfos UPS 25-60 keringető szivattyú1

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
24.990 Ft
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10.000 Ft
Kedvezmény: 40%
Cikkszám: DOGRUND
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Paraméterek

Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 50 Watt
Emelőmagasság 6 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények 4,5 m3/ óra
question_markMax. megengedett nyomás a házban 10 bar
Max folyadék hőmérséklet 110 °C
Részletes ismertető

GRUNDFOS UPS 25-60 keringető szivattyú termékismertető

Leírás

 

A 622/2012/EK rendelet alapján az "A" energia osztály alatti keringető szivattyúk csak meglévő fűtési, hűtési rendszerek cserealkatrészeként vagy szolár- és hőszivattyús rendszerekbe építhetők be.

Grundfos ups 25-60 keringető szivattyú, fűtési közeg, kisebb mértékben változó vagy állandó térfogatáramú rendszerekben való keringetésére szolgál.

A Grundfos ups 25-60 keringető szivattyú választható három fordulatszám fokozatának megfelelő kiválasztásával beállítható a kívánt munkapont és a gazdaságos üzemvitel. A szivattyúzott közeg lehet tiszta víz, tiszta hígfolyós a keringető szivattyú anyagaira nem agresszív, nem robbanásveszélyes, szilárd és szálas anyagokat nem tartalmazó, olajmentes közeg, amelynek kinematikai viszkozitása nem haladja meg a 10mm2/s értéket.

A Grundfos ups 25-60 keringető szivattyú főbb alkalmazási területei: kétcsöves fűtési rendszerek, egycsöves fűtési rendszerek, padlófűtések, primer és kazán keringetési körök, légkezelők és hővisszanyerők keringési körei.

A Grundfos ups 25-60 keringető szivattyú légrésbetétcsöves nedves tengelyű szivattyú ahol a motor és a hidraulika egy egységet képez. A szivattyúház öntöttvasból készül. A járókerék üveg száll erősítésű műanyag melynek nagy felületi simasága megakadályozza a rendszerben található szennyeződések megtapadását. A járókerék optimális kialakítása magas hidraulikus hatásfokot biztosít. Az alkalmazott oxidkerámia csapágyanyag zajtalan és hosszú élettartamot garantál. Az úgynevezett „antiblokktengely” speciális csapágyazásának köszönhetően elkerülhető a megragadás veszélye.

Grundfos ups 25-60 keringető szivattyú jól átgondolt szerkezeti felépítésének valamint a felhasznált anyagoknak  köszönhetően rendkívüli tartósságról tett már tanúbizonyságot.