Termékek Menü
   

Többcélú lézerszintező ,mérő+ mérőszalag, vonalzó Piros színben VOLS

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.900 Ft
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.910 Ft
Kedvezmény: 57%
Cikkszám: LULASER
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az építés, a felújítás vagy a nagyméretű építés esetében a lézerszintet kombináló kézi mérőszalag lényeges eszköz lesz. A Laser Level Pro 3 nagyon könnyen használható, és könnyű súlya lehetővé teszi a szükséges mérések egyszerű elvégzését. A professzionális lézerszintű lézerszint 3- as lézerszintje maximális pontossággal felgyorsítja és egyszerűsíti a jelölési folyamatot.
 

 
Most, ha gyorsan és pontosan meg kell mérni valamilyen hosszú vízszintes vagy függőleges dőlésszöget (pl. Alapítvány, kerítés, tető stb.), Nem kell hosszú hosszúságú vagy kényelmetlen vízszintet használni. Elég lesz egy minőségi mini szint megvásárlása (csak 18,5 cm), ami könnyen megbirkózik ezzel a feladattal.

A síkban lévő lézersugár lehetővé teszi a szintprofil kiterjesztését az űrben, a kényelem érdekében beépített mérőszalag van, amelynek hossza 3 m. 

A lézerszintű lézerszintű Pro egy sokoldalú mini szint, amely a kényelem és a könnyű kezelhetőség szempontjából figyelemre méltó. Ez egy fényszint, amellyel szögméréseket végezhet, például a tető lejtését és a vágás szögét, stb. 

A lézerszint jellemzői:

- Nagy pontosság 
- Beépített mérőszalag 
- Kiváló minőségű szerelvény (ütésálló műanyag + alumínium) 
: