Termékek Menü
   

Comfortisse Posture - kényelmes és könnyed tartásjavító heveder S/M méret

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.280 Ft
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.290 Ft
Kedvezmény: 81%
Cikkszám: KSCP01
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-04

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

Tudjuk, hogy nem könnyű folyton odafigyelni a helyes testtarásra, de többé nem kell aggódnia a gyakori fájdalom és kellemetlen közérzet miatt. Létezik egy egyszerű, ám hatékony megoldás, amely segít odafigyelni.

A Comfortisse Posture, egy kényelmes és könnyed tartásjavító heveder, amely kiigazítja a helytelen tartást, és így megszüntetheti a fájdalmat. Csak csúsztassa a hevedert a vállára, majd rögzítse az övet a dereka körül. A Comfortisse Posture azonnal hátrahúzza a vállakat a megfelelő helyzetbe, megelőzve a helytelen testtartást. Amint felveszi, egyenesebben fog állni, a felsőteste pedig visszakerül az optimális pózba.

Napi 30-60 perc használat

A Comfortisse Posture-t tetszőleges gyakorisággal viselheti, de már napi 30-60 perc is elég lehet ahhoz, hogy hátizmai megerősödjenek, és helyes testtartást vehessen fel különösebb megerőltetés nélkül.

Szinte bárhol használható

A Comfortisse Posture állítható, így saját alkatához igazíthatja. Viselheti munka közben, otthon, az autóban, akár hosszabb utakon is, vagyis szinte bárhol. Természetesen ruha alatt is hordhatja anélkül, hogy bárkinek feltűnne