Termékek Menü
   

Comfortisse Posture - kényelmes és könnyed tartásjavító heveder 06MA20

Comfortisse Posture - kényelmes és könnyed tartásjavító heveder     06MA20       Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.280 Ft
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.290 Ft
Kedvezmény: 81%
Cikkszám: KSCP01
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-14

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

Tudjuk, hogy nem könnyű folyton odafigyelni a helyes testtarásra, de többé nem kell aggódnia a gyakori fájdalom és kellemetlen közérzet miatt. Létezik egy egyszerű, ám hatékony megoldás, amely segít odafigyelni.

A Comfortisse Posture, egy kényelmes és könnyed tartásjavító heveder, amely kiigazítja a helytelen tartást, és így megszüntetheti a fájdalmat. Csak csúsztassa a hevedert a vállára, majd rögzítse az övet a dereka körül. A Comfortisse Posture azonnal hátrahúzza a vállakat a megfelelő helyzetbe, megelőzve a helytelen testtartást. Amint felveszi, egyenesebben fog állni, a felsőteste pedig visszakerül az optimális pózba.

Napi 30-60 perc használat

A Comfortisse Posture-t tetszőleges gyakorisággal viselheti, de már napi 30-60 perc is elég lehet ahhoz, hogy hátizmai megerősödjenek, és helyes testtartást vehessen fel különösebb megerőltetés nélkül.

Szinte bárhol használható

A Comfortisse Posture állítható, így saját alkatához igazíthatja. Viselheti munka közben, otthon, az autóban, akár hosszabb utakon is, vagyis szinte bárhol. Természetesen ruha alatt is hordhatja anélkül, hogy bárkinek feltűnne

Hasonló termékek