Termékek Menü
   

Kis kézi szivacslövő fegyver

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.460 Ft
590 Ft (465 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 870 Ft
Kedvezmény: 60%
Cikkszám: KS254125
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

 

Készülj, mert indul a háború! Itt a fantasztikus Air Gun /SRNT szivacslövő, amivel biztosan célba találsz. A könnyű fegyver kis helyet foglal, de garantáltan pontosan találod el vele a célt.2013 év játék világslágere (az USA TPG adatbázisa alapján) a legjobb ár/érték arányú termékek között. Ezt a listát a legnagyobb adatbázis alapján állítják össze melynek magját a tudatos vásárlók klubja adja.

Tüzelj az ellenfelekre, és hagyj nyomot rajtuk. Az Air Gun különleges, tapadós X borítással ellátott szivacslövedéke találat esetén megtapad Air Gun mellényen, így mindig látható lesz a találat. A szivacs lövedék nem üti meg a gyerekeket így biztonságos játék a harcos gyerekek számára.

Célozz és tüzelj az izgalmas Air Gun fegyverekkel.

Egykezes légsűrítéses pisztoly. Elölről tölthető 1 lövedéket tartalmazó tüzelőcső. A fegyver plusz 2 lövedék tárolására alkalmas alsó tárral rendelkezik. Könnyű, gyors felhúzhatósága , egy ujjas kialakítás,miatt alkalmas a hosszan tartó játékokhoz A ravasz meghúzásakor és a lövedék kirepülésekor erős kattanó hanghatás hallatszik ,mely növeli a használati élményt.