Termékek Menü
   

Pedi Mate Handheld-professzionális Pedikűr - Körömápolási készlet, 18 db-os

Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: KSROPM01

Leírás és Paraméterek

LEÍRÁS 
Az ergonómikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a Pedi Mate kényelmesen illeszkedjen a tenyerébe, így könnyen és egyszerűen használható. 
A Pedi Mate csúcstechnológiás formatervezése 130 rozsdamentes acél mikrorést tartalmaz, amelyek segítségével az elhalt, foltos bőrt óvatosan eltüntetik egy öntartó tartályba. 
Ez a tartály könnyedén kiüríthető, lehetővé téve a Pedi Mate használatát bárhol, hogy ne okozzon zavart. Miután eltávolította az elhalt, feszes bőrt, használhatja a smash befejező párnákat az utolsó érintésre. 
Ezután használja a körömápoló készletet, 10 ápoló szerelvénfejjel, hogy simítsa le lábújkörmeit
Ezzel a lenyűgöző készlettel a lábad és a lábujjaid ragyogóak és készen állnak a bemutatásra. 
-----------------------------
Mindezek a csodálatos funkciók a tökéletes DIY pedikűr / manikűr készlet. 
Jellemzők: 18 db kézi Pedi Mate. Tartalmazza a következőket: - SUPERIOR EMERY BARREL. PROFESSIONAL FOOT CONE. LUXURIOUS BUFFING BARREL. SATIN BRISTLE BRUSH. BLUE STONE DISC. UNIQUE BALL TIP CONE. FLAT DISC TRIMMER. BULLET CONE. PRECISION POINTED CONE. ROTATING EMERY BOARD. 1 NAIL SHINE. 4 EMERY FINISHING PADS.
------------------------------- 
Élvezze a gyönyörű, sima lábakat ezzel a csodálatos 18 részes kézi Pedi Mate-szal. Ez a mesés készlet 2 Pedi Mate lábfej és 12 darab körömápoló készletet tartalmaz.
Ideális a pedikűrök és a manikűrök számára, így nincs szükség költséges látogatásokra a szalonban - saját otthonában kényelmesen teheti meg.