Termékek Menü
   

Hydrosana méregtelenítő lábfürdő

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
48.900 Ft
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 23.910 Ft
Kedvezmény: 49%
Cikkszám: FAJTOHYDRO
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A HydroSana méregtelenítő a test belső egyensúlyát állítja vissza. Folyamatos használata esetén kényelmes és pihentető módon szabadít meg a hosszú időn át lerakódott mérgektől és salakanyagoktól. A HydroSana méregtelenítő használatakor az első alkalom után a legjellemzőbb, hogy feldobottabbnak, kipihentebbnek érezzük magunkat, könnyebb székelés és nyugodtabb alvás jelentkezik. Rendkívül jó eredmények mutatkoztak a magas vérnyomás kezelésénél, reuma, köszvény és máj problémák esetén, ahol már egy hónapos kezelés után labor eredményekkel is igazolt javulás mutatkozott. Nem kell attól sem félni, hogy a kezelés megfoszt a létfontosságú vitaminoktól és ásványi anyagoktól, nem oldja ki a gyógyszereket a szervezetből, gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A HydroSana Méregtelenítő alkalmazása az alábbi esetekben ellenjavalt:

- pacemaker, vagy bármilyen más beültetett elektromos készülékkel élőknél
- szervi transzplantáltaknál
- olyan gyógyszeres kezelés alatt állóknál, amely gyógyszerek hiánya mentálisan vagy fizikálisan inaktívvá tesz, pl. elmezavarok
- terhes és szoptató nőknél
- akinek beépített fém protézis van a szervezetében, csak az orvosával megbeszélve használja

Az enyhe méregtelenítés segít feloldani azokat a mérgeket, melyeket a belső szerveink már nem tudnak feloldani, kiválasztani, kiüríteni, de nem zavarja meg a gyógyszerek hatását.

A készülék kezelése rendkívül egyszerű, bárki otthon elvégezheti. A lábat egy lavór langyos vízbe kell tenni, ahol a víz elektrolízisén alapulva a berendezés mikrohullámokat generál és negatív ionokat áramoltat a vízbe, amelyek behatolnak a testbe a lábfej bőrén keresztül. A lábfürdőben lévő víz egyfajta kiterjesztése lesz a testben lévő víznek, amelytől semmi egyéb, csak egy vékony membránként működő bőrréteg választja el. A kezelés elején még kristálytiszta vízben fokozatosan különböző színű habos elszíneződés mutatkozik, amely jórészt a kioldott mérgektől, salakanyagoktól keletkezik. A víz színe alapján megállapítható, hogy mely szervünkből ürült ki a méreganyag.