Termékek Menü
   

Elektromos orrszívó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
13.490 Ft
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.500 Ft
Kedvezmény: 63%
Cikkszám: ROORSZ
Elérhetőség: Raktáron
További képek

Leírás és Paraméterek

Elektromos orrszívó, használati utasitás

- töltse fel az egységet legalább 1-2 órán át.
- fertőtlenítse a készülék. két végét
- Ellenőrizze, hogy az eszköz megfelelően van telepítve, kis szelepnek (fekete) belül kell lennie, és a fekete fedönek pedig a külső felületen.
Használat után, öblítsük le a hegyét a készüléket és annak részeit.

Mielőtt a készüléket használná, tegye a fertőtlenítéshez a szívószondát (amelyet használni kíván) 10 percig sózott forró vízbe, szerelje fel az eszközt az utasításoknak megfelelően.

Kapcsolja be a készüléket és kezdje az orrüreg öntözését.

Mit tehetünk, ha a nyálkahártya száraz?

Sóoldatot vagy más orrterméket kell alkalmazni az orrlyukba.

Hagyja legalább 2–4 percet, hogy a nyálkahártyát hígítsa, mielőtt használja a készüléket

Szívja ki az orrnyálkahártyát.

Az orrnyálkahártyát felszívjuk a vákuum elvén

Tartsa a baba álló pozicóban vagy felig fekve, és emelje fel a fejét (ha az orrüreg száraz, használjon sóoldatot vagy spray-t az orrüreg nedvesítéséhez..

Nyissa ki az eszközt (állítsa be a második módot), helyezze az eszközt az orrba 45 fokos szögben, amíg a készülék teljesen megakadályozza a narát, hogy zárt térbe (vákuumba) kerüljön.

10 Használja az ujját, hogy fedezze a másik orrlyukat, ne tartsa túl hosszú ideig, csak 1-2 másodpercig, majd ismételje meg ezt, zárjon 1-2 másodpercig - engedje el a narát, ez segít megakadályozni a más orrlyukakat, így lehet vákuum és segít a készülék megfelelő működésében. Ismételje meg ezt többször is, amit említettem, amíg a nyálkahártyát eltávolítják.

 

Az orrnyálkahártya oldására szolgáló módszerek:

- Helyezzen 1-2 csepp szezámolajat a csecsemő orrába, várjon 10-15 percig, amíg a nyálka meglágyul és a készüléket a nyálkahártya tisztítására alkalmazza.

Ez az olaj ,hagyományos módon lágyítjai az orrnyálkahártyát, nincs mellékhatása

Használhatunk gézet vagy meleg pamut tampont, meleg vízbe tesszük, majd helyezzük a baba orrrészeire, ezt 3-5 alkalommal ismételjük meg, amíg az orrnyálkahártyát átitatják, majd a készüléket a nyálkahártya kivonására használják

Használja az Oleum Morrhuae olajat a baba orrába, várjon 10-15 percet, majd használja az eszközt az orrnyálkahártya kivonására.

Kérjük, ne használja ezt az eszközt, ha az orrüreg száraz, ez tilos.

Mit tegyünk, ha nincsenek orrszivárgásai, de nehéz légzést hallunk?

  1. Használjon néhány szezámolajjal pamut tampont, ez segít enyhén eltávolítani a nyálkahártyát, néhány nap múlva eredményeket fog látni.
  2. Ha ez csak egy normális orrbetegség, csomagolja fel a forró törülközőt vagy egy pamut zsebkendőt, és tegye az orrába (borítja őket).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a törülközőn vagy a zsebkendőben elég melegnek kell lennie.

Ha az elzáródás súlyos, akkor apró gyömbért vághatsz (sütésre), majd gyömbért helyezhetünk gézbe és csatoljuk az orrlyukakhoz.

3 . Tegyünk egy kis hagymát a tejbe, forraljuk fel és tápláljuk a babát. Ez segít megoldani az orrnyálkahártya elzáródását.

a a baba orrát t megtisztítják, hagyja, hogy a baba szagolja a mentát, ez segít a gyermek tüsszentésében.

Vigyázat és óvatosság:

- Az orrszívó egy olyan fizikai termék, amely kihuzza az orrnyálkahártyát, eltömődött orrhoz használnak amelyet hideg okozott.

A rhinitist az orr-torlódást okozó patológiai változások okozzák, az orr-telangiectasia, a légzési hangok, ez azt mutatja, hogy az orrban nyálkahártya van. Ne használja a készüléket a fent említett módszerek kivételével.

A jobb vérkeringés és az orrnyálkahártya feloldódása érdekében kérjük, használjon forró törülközőt a készülék használata előtt.

Ha az eszközzel nem sikerül orrnyálkahártyát eltávolitani, forduljon orvosához. Ha a baba orra rendszeresen szivárog, használhatja ezt az eszközt.

A készülék használata után mossa, tisztítsa meg és tárolja a dobozba.

- Tárolja az eszközt olyan helyen , ahol a gyerekek nem érik el. 

Ez az orr-tisztító két különböző méretű szilikon próbával rendelkezik:
1. újszülött
2. 4 éves gyermek.

Az egyszer használatos higiénikus kupakot is kínál a jobb tisztításhoz. Az első évben, babák lélegezni az orrán át, mert nem tudom, hogyan kell fújja ki az orrát, ezért feltétlenül szükséges, hogy fenntartsák a szigorú higiéniai (lehetőleg tisztítása az orr), hogy elkerüljék a fertőzések és egyéb szövődmények.
Hideg, orr-tisztítás után a nazális váladékozás megakadályozza a baba orrát, és megnehezíti a légzést.

jellemzői:

1.Minden fogaskerék egyetlen kezelőgombbal egyszerűen és kényelmesen állítható és választható. Ez az eszköz 5 fokozattal rendelkezik.

2. Kiváló minőségű szilikon szívófej, amely nagyon puha és nem zavaró.

3. Szép design, könnyen használható.

4. Kivitel USB kábellel, könnyen tölthető, nagyon könnyen használható.

utasítások:

1. Használat előtt a desztillálást követően 10 percen keresztül szívja be a szívófejet meleg sós vízbe.

2. Szerelje be a nazális szívócsövet és nyissa ki a kapcsolót.

3. Ha az orrjáratok szárazak, sóoldat először fel lehet használni, vagy orrspray permetezni a orrlyukak, orrspray az orrüregbe kell kitenni négy-öt percig.A csomag tartalma:
- Tisztító berendezés
- 2 szilikon tipp
- USB töltőkábel