Termékek Menü
   

MINERAL víztisztító készülék

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.800 Ft
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15.810 Ft
Kedvezmény: 61%
Cikkszám: ROMINERAL
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Használatával a víz tisztává, lúgos kémhatásúvá válik. Mineralizálja és frissé teszi a vizet így az ideális lesz otthoni használatra, irodába.
A víz természetesebbé, lágyabbá, kellemessé és frissítőbbé válik. Kiszűri az immunrendszert gyengítő káros anyagokat és az olyan rákkal összefüggésbe hozható anyagkat, mint az klórt.

Óránként 1.5 l vizet tisztít.
 Forradalmasítja a csapvíz használatát, amely tisztává, lúgos kémhatásúvá és egészségesebbé válik tisztítja, mineralizálja és frissé teszi a vizet enyhén lúgossá teszi a vizet ideális otthoni használatra, nyaralóba, irodába.

1. Ásványi kövek. Számos ásványi anyagot tartalmaznak, melyeket évszázadok óta használják a gyógyászatban. Olyan egészségmegőrző hatású elemekről van szó, mint amilyen a kálium, a nátrium, a kalcium és a magnézium. Frissen tartja, és ásványi anyagokkal dúsítja a vizet.

2. Granulált aktív szén
 (szűrőbetét 1. rétege) A piacon kapható legtöbb házi víztisztító granulált aktív szénszűrőt használ. Rendkívüli abszorpciós képessége miatt a szenet már régóta használják arra, hogy elnyelje a szennyeződéseket. Fél kilogramm szénnek 500 000m2 a felülete, és több ezer különféle vegyi anyagot képes elnyelni. Az ókori Egyiptomiak fedezték fel, hogy milyen hatásosan alkalmazható a szén a víztisztításban. Ez a szűrő kiszűri a rossz ízeket, piszkot, rozsdát, iszapot, vegyi anyagokat, klórt. Ennek hatékonysága megduplázódik termékünkbe. Mivel még három másik rendkívül hatékony elemet is tartalmaz ugyanaz a szűrőbetét.

3. Szilíciumhomok (szűrőbetét 2. rétege) Ez az anyag az oxigén és a szilícium egyesüléséből jön létre, és a legelterjedtebb anyag a földön. A szilícium olyan ásványi építőkő, amely elmozdítja csontok és kötoszövetek egészségét, és segít megelőzni az idő előtti öregedés, a szívérrendszeri betegségek és az Alzheimer-kór kialakulását. A szilíciumot egyre gyakrabban használják olyan ásványi anyag kiegészítőként, amely csökkenti az öregedés jeleit. Porózus felülete képesé teszi arra is, hogy elnyelje a vízben lévő szennyeződéseket. Egy másik egyedülálló tulajdonsága, hogy mindig megtartja a hőmérsékletet, ezáltal lehűti és frissen tartja a vizet.

4. Zeolit szűrőbetét (szűrőbetét 3. rétege) A Zeolit a természetben előforduló vulkánikus kőzet, melynek számos egyedül álló tulajdonsága van. A Zeolitnak szokatlan kristályos felépítése van. és azzal a páratlan tulajdonsággal rendelkezik, hogy képes megváltoztatni a pozitív kationok töltését. Az ionok ilyen fajta cseréje képessé teszi a zeolitot arra, hogy szelektíven vonzza a nehézfémeket, mint amilyen a higany, az ólom, és a króm.

5. Mágneses csap. A föld mágneses ereje álltalában vitalitást ad az embereknek. Ezt kihasználva a víztisztító rendszer kivezetőnyílásában mágnest helyeztek el. A mágneses mező úgy változtatja meg a vizet, hogy a szabadon mozgó vízmolekulák harmonikusan tudjanak beépülni az emberi szervezetbe. A forrásvízben hasonlóan a magnetizált víz elomozdítja az egészséget és a vitalitást, valamint rendkívüli gyógyhatással lehet az emberre.

A csomag tartalma:
- 1 kerámia filter
- 2 Ezüsttel aktivált szén.
- 3 (zeolit)
- 4 (szilícium homok)
- 5 (Ásványi homok)
- 6 (hosszú szűrőképességű gyanta)
- 7 Ásványi kristály kövek.
- 8 mágneses csap